‘De Mol’: Comfort deelt ervaringen en geeft pasvraag weg in ‘Achter De Schermen’

Het seizoen van De Mol loopt op z’n einde. Dit weekend is de allerlaatste aflevering te zien waarin de kijkers eindelijk te zien krijgen hoe Comfort wekenlang de boel saboteerde. Deze week is ze te gast in de Play4-podcast Achter De Schermen van Supercontent en daar geeft ze iets leuks weg.

Toos, Lancelot en Comfort. Een van die drie mocht afgelopen weekend na maanden zwijgen eindelijk aan de wereld laten weten dat hij of zij de mol was. Uiteindelijk was het Lancelot die het best de test invulde en Comfort die achter de spiegel verscheen. In de podcast Achter De Schermen vertelde Comfort over haar avontuur. Daarbij geeft ze ook een leuk relikwie uit het programma weg: een pasvraag.

Achter De Schermen

Enkele dagen na de grote finale van De Mol is Comfort te gast in Achter De Schermen van Supercontent. Daarin mag ze voor het eerst openlijk vertellen over haar deelname aan het programma en hoe moeilijk ze het vond om te zwijgen. “Enkel mijn dochtertje van nog geen jaar wist dat ik de mol was”, vertelde ze zelfs. Ook kijkavonden met vrienden leek een moeilijke kwestie. “Ik kon niemand te vroeg uitnodigen om te komen kijken, want als ik thuis was wisten ze dat ik niet als afvaller naar Café De Mol moest.”

Daarnaast vertelde ze ook over hoe ze erachter kwam dat ze de mol ging worden. “Ik kreeg tussen twee patiënten door een telefoon met de vraag of ik wou komen testen voor de mol”, klonk het. “Uiteindelijk kwam ik daar toe en stond Gilles De Coster daar. Ik heb toen geprobeerd om mij cool te houden, maar toen kwam dus de echte vraag.”

Pasvraag

Naast een aantal herinneringen aan haar deelname als mol had Comfort ook een leuke prijs mee voor de luisteraars. Ze mag namelijk een pasvraag weggeven. Die zit ‘popstergewijs’ in een kader met een grote foto van Commy met cowboyhoed. “Daar heb ik niet om gevraagd, maar bij deze”, zegt ze daar nog over.

Wie die pasvraag wil winnen, moet daar wel iets voor over hebben. Zo moet je via Instagram een leuke baseline verzinnen voor de Achter De Schermen-podcast en die podcast ook taggen. De winnaars worden volgende week bekendgemaakt.

Beluister de podcast hier:

Meer
Lees meer...