‘De Mol’: Supercontent vat het volledige seizoen samen in een video

Het elfde seizoen van De Mol zit erop. Gisteren was in de grote finale te zien hoe het uiteindelijk Comfort was die de groep al wekenlang saboteert. Na de finale was er geen Café De Mol, maar kregen de kijkers wel nog een uitgebreide video van Supercontent te zien. Daarin vatte het duo het volledige seizoen samen.

Toos, Lancelot en Comfort. Een van die drie mocht afgelopen weekend na maanden zwijgen eindelijk aan de wereld laten weten dat hij of zij de mol was. Uiteindelijk was het Lancelot die het best de test invulde en Comfort die achter de spiegel verscheen. Zo weten we na acht weken eindelijk wie al een tijdje de boel saboteerde.

“Ja, ik was de mol”

De voorbije weken werd het volledige seizoen ook elke keer samengevat door Pieterjan Marchand en Jeff Bronder van Supercontent. Dat gebeurde elke week in Café De Mol in de vorm van een lied. Daar eindigde ook elke week de afvaller de song met “maar ik ben dus niet … de mol”.

Ook voor de finale ging het duo met beelden en woorden aan de slag. Deze keer was de song langer, aangezien ze het volledige seizoen besproken. “Commie en co. gingen in de VS op zwier”, begint de video. Daarna zien we een compilatie van het volledige seizoen, maar krijgen we ook korte intermezzo’s. Daarin komt Conny nog eens voorbij met haar Casio-rekenmachine, zien we ook Lieselot in haar slagerij en haar kilo’s préparé én krijgt ook Gilles De Coster een mini-solo.

De video wordt afgesloten met Comfort zelf die de woorden “Want ja, ik was de mol” uitspreekt.

Volgende week is er nog een laatste aflevering van De Mol waarin we te zien krijgen hoe Commy alles wist te saboteren. Deze aflevering is op zondag 14 mei om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...