‘De Mol’: Dit zijn jullie nieuwe hoofdverdachten na aflevering 5

De Mol aflevering 5
VIER

Na vijf weken De Mol is er heel wat gebeurd en dat heeft ervoor gezorgd dat Vlaanderen opnieuw een nieuwe hoofdverdachte heeft. Er is nog geen afgetekende favoriet, maar het is duidelijk dat de vrouwen verdachter zijn geworden dan de mannen.

De afgelopen aflevering van De Mol was op verschillende manieren bijzonder. De kandidaten kregen bezoek vanuit het thuisfront en ook Willy Sommers bracht een bezoekje. Maar het was vooral de bijzondere eliminatie die voor verdeeldheid zorgde binnen de groep. Dit zijn jullie nieuwe hoofdverdachten.

De Mol hoofdverdachten aflevering 5
newsmonkey

Jolien en Alina

De Mol Jolien Alina
VIER

In totaal stemden 1.962 mensen op onze poll en daaruit kwamen toch wel opmerkelijke cijfers. Vorige week was Dorien nog de hoofdverdachte, gevolgd door Salim. Maar die laatste ligt nu natuurlijk uit het spel en ook Dorien is na de vorige aflevering een stuk minder verdacht. Zij zakt weg naar de derde plaats (416 stemmen, 21,20 procent van het totaal).

De hoofdverdachte is nu Jolien, zij kreeg 575 stemmen, goed voor 29,31 procent van het totaal. Maar ook de jongste kandidate Alina is sinds de laatste aflevering een stuk verdachter geworden. Zij kreeg 550 stemmen en dus 28,03 procent van het totale aantal.

Mannen minst verdacht

De Mol Bart Christian
VIER

De mannen van het gezelschap zijn deze week onderaan de verdenkingslijst te vinden. Zo kreeg Bart 250 stemmen (12,74 procent) en kreeg Christian er zelfs maar 171 (8,72 procent) achter z’n naam.

Christian bungelt al enkele weken onderaan de lijst met verdenkingen en ook Bart lijkt voor velen een te fanatieke kandidaat om de mol te zijn. Al kan dat natuurlijk allemaal maar schone schijn zijn.

Wie kreeg het eerste rode scherm?

De Mol eliminatie 5
VIER

We hebben deze week nog een vraag gesteld in onze molgroep. De vraag die iedereen zich stelde op het einde van de aflevering. Wie kreeg er oorspronkelijk een rood scherm te zien? Een van de kandidaten kreeg en rood scherm te zien en slaagde er uiteindelijk in om de groep op het verkeerde spoor te zetten.

We weten dat Dorien, Salim en Alina eerst een groen scherm te zien krijgen, want hun pijlen gingen in de eerste ronde van de eliminatie de lucht in. Dat betekent dus dat Christian, Jolien of Bart het rode scherm te zien kreeg. Binnen onze groep denken de meesten dat het Christian was die een rood scherm kreeg en zijn vel wist te redden. Christian kreeg 262 van de 440 stemmen achter zijn naam, goed voor 59,55 procent van het totale aantal stemmen. Op de tweede plaats staat Jolien met 113 stemmen (25,68 procent) en Bart staat op drie met 65 stemmen (14,77 procent).

Wil je volgende week meestemmen? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2020: alle hints en tips!’.

Gesponsorde artikelen