‘De Slimste Mens ter Wereld’: Jeroen Leenders zag nog nooit een aflevering van de quiz

Het is vanavond al tijd voor de negentiende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Na het emotionele afscheid van Manu Van Acker stootte Robin Pront gisteren al door naar z’n vijfde aflevering. Annelien Coorevits zal voor de tweede keer te zien zijn in de quiz. Zij zullen het opnemen tegen comedian Jeroen Leenders, die met een enorme achterstand aan de quiz begint, want hij heeft nog nooit een aflevering gezien.

Heel wat deelnemers van De Slimste Mens ter Wereld zijn grote fan van het programma, maar soms duikt er eens een kandidaat op die niet vertrouwd is met de quiz. Zo iemand is nieuwkomer van de dag Jeroen Leenders. Hij heeft nog nooit een aflevering van De Slimste Mens ter Wereld gezien en daar heeft hij een goede reden voor.

“Nog nooit gezien”

In de teaser is te zien hoe Erik Van Looy vertelt dat Jeroen Leenders thuis geen tv heeft. Jeroen spreekt dit wel enigszins tegen. “Ik heb wel het toestel in mijn huis. Dat wel.” Waarna Erik zich afvraagt: “Wat heb je dan niet? De kabel?”. Daarop wordt het te technisch voor Jeroen, die stelt: “Wat hier gemaakt wordt, dat krijg ik niet op dat ding te zien”.

Jeroen Leenders heeft zo dus nog nooit een aflevering gezien van De Slimste Mens ter Wereld. Hopelijk zal hij toch een kleine uitleg over de regels gekregen hebben, want anders zou hij mogelijk – we zeggen maar iets – antwoorden kunnen beginnen herhalen tijdens de fotoronde.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...