‘De Slimste Mens ter Wereld’: Jeroen Leenders én Soundos El Ahmadi keren vanavond terug en kennen elkaar blijkbaar wel heel goed

Het is vanavond al tijd voor de laatste aflevering van de eerste week van de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen Maureen Vanherberghen en Jacotte Brokken het gezelschap krijgen van comedian Jeroen Leenders, die naast kijkend Vlaanderen ook vooral zichzelf verraste tijdens z’n deelname. Daarnaast zal er ook een bekend gezicht te zien zijn in de jury, want Soundos El Ahmadi neemt daar vanavond voor de eerste keer plaats.

Gisteren moesten we in de eerste volledig vrouwelijke aflevering van De Slimste Mens ter Wereld al meteen afscheid nemen van Fien Germijns. Zij wordt vanavond vervangen door comedian Jeroen Leenders. Hij groeide tijdens zijn deelname uit tot een van de favorieten bij de kijkers, maar daarnaast zal er nog een fan favorite terugkeren.

“Hij heeft vroeger vaak bij mij geslapen”

Soundos El Ahmadi zal vanavond samen met Herman Brusselmans de jurybank bemannen. Daarbij komen we te weten dat Soundos en Jeroen geschiedenis hebben. “Ik ken hem zo goed”, vertelt Soundos. “Deze man heeft zo vaak GRATIS in mijn huis geslapen. Dan gaf ik hem gewoon m’n sleutel en zei ik: ‘Je mag eten wat je wil, je mag doen wat je wil, je mag niet aan me zitten’. Dat deed hij wel.” “Dat telt als borstvoeding”, reageert Jeroen Leenders, die voor de gelegenheid rode lippenstift en z’n mooiste kapsel tot op heden heeft bovengehaald.

Jeroen Leenders nam zeven keer deel aan De Slimste Mens ter Wereld en kon daarvan maar één keer winnen. Hij won dus vijf keer het finalespel waardoor hij zeker niet te onderschatten is. Bekijk hier een overzicht van de finalisten en wie wanneer terugkeert.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...