‘De Slimste Mens ter Wereld’: Herbekijk hier de leukste momenten van Alex Agnew

Het is vanavond al tijd voor de halve finale van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zal Alex Agnew het rijmende duo Jacotte en Charlotte vergezellen om zo te proberen om een plekje in de finale van morgen te veroveren. Alex Agnew speelde acht afleveringen mee en daar waren heel wat leuke momenten bij.

Jacotte BrokkenCharlotte AdigéryAlex Agnew of Guga Baúl zal zich vanaf morgen voor één jaar lang De Slimste Mens ter Wereld mogen noemen. Guga Baúl plaatste zich met zijn acht deelnames, waarvan vier overwinningen, rechtstreeks voor de finale, maar Jacotte Brokken, Charlotte Adigéry en Alex Agnew zullen vanavond moeten uitvechten tegen wie Guga het in die finale zal opnemen. Alex Agnew is de nieuwkomer van de dag en krijgt – net zoals de andere finalisten – een filmpje met zijn mooiste momenten.

Alex Agnew

Alex Agnew was te zien in de allereerste aflevering van het 21ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld en bleef vervolgens twee weken lang doorspelen. In die periode heeft hij uiteraard heel wat grappige, leuke en memorabele momenten beleefd. Die werden gebundeld in een video.

In de video zijn heel wat momenten te zien waarop Alex Agnew grapjes vertelt, zingt en zich opwindt over een vijs. Tot net voor het einde van het reguliere seizoen van De Slimste Mens ter Wereld was Alex Agnew de beste deelnemer van het jaar. Maar net op de valreep werd hij voorbijgestoken door Guga Baúl. Toch zal Alex een deelnemer zijn om voor op te letten.

Bekijk hier het filmpje met de beste momenten van Alex Agnew in De Slimste Mens ter Wereld:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met vrijdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...