‘De Vermeires’: Een nieroperatie maakt Jacques onzeker

Na De Planckaerts en De Verhulstjes heeft ook VTM een realityshow over een bekende familie. Deze keer gaat het over De Vermeires met pater familias Jacques Vermeire. Naast hem draven ook dochter Julie en zoon Maxime vaak op. Deze week is het voor Jacques heel wat minder, want hij moet voor een operatie naar het ziekenhuis. Voor Julie staat er dan weer heel wat werk op het programma.

De laatste jaren wordt Vlaanderen weer overspoeld met realityprogramma’s over de bekendste families in het land. Op Eén hebben we De Planckaerts en Play4 maakte ondertussen al vier seizoenen van De Verhulstjes. Sinds enkele weken heeft ook VTM na De Pfaffs opnieuw een eigen realityserie, deze keer over de familie Vermeire.

Niersteen en een nieuwe choreo

Terwijl de familie zich vorige week nog leek te amuseren in Phantasialand, ziet het er voor Jacques deze week minder rooskleurig uit. Op zaterdag zien we namelijk hoe hij moet worden binnengebracht in het ziekenhuis. Daar zal hij eindelijk zijn niersteen laten verwijderen. En dat is iets waar de vader des huizes allerminst naar lijkt uit te kijken. “Dan heb ik nog liever een coloscopie”, klinkt het.

Nu Jacques in het ziekenhuis ligt, is het dus aan Julie en Maxime om het publiek te entertainen. Julie doet dat door de kijkers mee te nemen naar de dansschool van haar schoonmoeder. Daar staan de opnames van een videoclip op het programma en is te zien hoe Julie samen met de mama van haar vriend Laurins het beste van zichzelf geeft.

Daarnaast komt ook Maxime’s ex-vriendin Isabeau nog eens in beeld. De twee vormden vijf jaar een koppel, maar gingen recent uit elkaar. Maar dat neemt niet weg dat Isabeau nog goed overeenkomt met Julie. Het duo schreef zelfs samen een boek over social media. En ook dat moet gepromoot worden.

De Vermeires is elke zaterdag om 20.20 uur te zien op VTM en via VTM GO.

Meer
Lees meer...