‘De Verraders’ keert terug voor een derde seizoen

Het tweede seizoen van De Verraders zit er bijna op, maar niet getreurd voor de fans van het VTM-programma. Er is namelijk zojuist bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt. Wanneer dat te zien zal zijn en wie daarin zal meedoen, is uiteraard nog niet geweten.

Nadat De Verraders eerder al in Nederland een succes was, kwam het programma begin 2022 overgewaaid naar Vlaanderen. Ondertussen zijn er op VTM al twee seizoen te zien geweest van De Verraders.

Verraders en bondgenoten

In het eerste seizoen deden de verraders het lang goed, tot advocaat Walter Damen verbannen werd en kok Loïc Van Impe zijn rol zelf opbiechtte aan de Ronde Tafel. Daardoor ging influencer en actrice Jamie-Lee Six als enige overgebleven verrader de finale in. Daar kon ze de verbanning niet vermijden, waardoor de bondgenoten met de zege gingen gaan lopen.

Het tweede seizoen van De Verraders begon heel wat minder goed voor de verraders. Na drie afleveringen waren er met (tv-)burgemeester Walter De Donder en zangeres Klaasje Meijer al twee verraders ontmaskerd. De ijzersterke architect Bart Appeltans overhaalde dan maar pokerspeelster Charlotte Van Brabander en arts Guy T’Sjoen om zich bij hen te voegen. Bart en Guy bereikten uiteindelijk samen de finale en wisten daarin spectaculair te winnen.

Derde seizoen

We kregen dus al twee spectaculaire seizoenen van De Verraders, met telkens een heel verschillend spelverloop en een andere uitkomt. Reden genoeg voor VTM om nog een derde seizoen te maken.

De laatste aflevering van De Verraders is zondag 26 november om 19.55 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...