Derde en laatste seizoen ‘Sweet Tooth’ verschijnt op 6 juni

Ongeveer een jaar na het tweede seizoen zal ook het laatste seizoen van Sweet Tooth te zien zijn op Netflix. Vandaag deelde de streamingdienst een teaser waarin ook bekend werd gemaakt dat de laatste afleveringen op 6 juni zullen verschijnen. Daarin zal Gus richting Alaska trekken.

Sweet Tooth speelt zich The Last of Us-gewijs af in een ‘dystopische’ toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleed door een virus. Samen met het virus duiken er ook plots hybride baby’s op. Het gaat daarbij om baby’s die half mens, half dier zijn. Een van die hybrides is Gus.

Wanneer Gus (Christian Convery) negen jaar oud is, overlijdt z’n vader en blijft hij alleen achter. Hij vindt wel een doosje met een foto van z’n moeder met het woord ‘Colorado’. Gus besluit daarom om z’n mama op te zoeken, maar dan loopt het fout.

Laatste seizoen

Het eerste seizoen dateert ondertussen van 2021 en vorig jaar verscheen het tweede. Kort daarna kondigde Netflix aan dat er nog een derde en laatste seizoen zou komen. Dat komt er nu dus ook bijna aan. In een eerste teaser krijgen fans te zien hoe Gus richting Alaska trekt. Daar zal zijn verhaal tot een einde komen.

“Seizoen 3 wordt een groot nieuw avontuur en we hopen dat het een goed einde is van dit epische verhaal. Gus gaat een kant van de wereld leren kennen die hij in zowel seizoen 1 als 2 nog niet heeft gezien”, vertelde producer Jim Mickle eerder al aan Variety

Meer
Lees meer...