Deze Belgische app maakt (digitale) cadeautjes sturen nog leuker

We leven in het sociale tijdperk en wat is er socialer dan cadeautjes sturen? Dankzij de app GiftVibes, van Belgische makelij, kan je een digitaal cadeau naar de echte wereld sturen. De ontvanger moet het cadeau dan op een bepaalde locatie gaan zoeken om het te kunnen openen.

Het principe is eenvoudig en origineel. Je smartphone beschikt over een ingebouwde GPS, waarmee je een cadeau op een bepaalde plaats kunt vergrendelen. Als ontvanger dien je dan naar die locatie te gaan om te kunnen zien wat je gekregen hebt. Volgens de makers van de app is dat concept ook ideaal voor vrienden die ver van elkaar wonen en op die manier toch met elkaar verbonden kunnen blijven. De cadeaus bevinden zich op de ‘gift map’ en kunnen ook met een timer een tijdje vergrendeld blijven.

Alles kan op de app. Je kan naast privégeschenken ook cadeaus voor een hele gemeenschap maken. En alles kan een cadeau zijn, bijvoorbeeld een foto, een stukje tekst of een uitnodiging voor een evenement. Je kan voor de inhoud van je cadeau ook beroep doen op de items van de partners van GiftVibes. En wat veel mensen rond deze tijd als muziek in de oren moet klinken: je kan een verlanglijstje maken, zodat je vrienden meteen weten wat je absolute droomcadeaus zijn.

De app is momenteel actief in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Een gemakkelijke manier om deze kerst een glimlach op de gezichten van al je vrienden te toveren?

Meer
Lees meer...