‘Glee’-ster Dianna Agron (Quinn) en ‘Mumford & Sons’-gitarist Winston Marshall uit elkaar

Officieel zijn ze nog niet gescheiden, maar Amerikaans Glee-actrice Dianna Agron en Brits Mumford & Sons-muzikant Winston Marshall wonen al een jaar apart. Het koppel trouwde in 2016.

Volgens bronnen van Us Weekly is Glee-actrice Agron weer aan het daten. De twee hielden hun privéleven altijd verborgen voor de buitenwereld. Het koppel had zelden contact over sociale media, ook tijdens hun relatie, maar de twee volgen elkaar nog steeds.

Prinses

Het is niet duidelijk waarom de twee uit elkaar zijn. Volgens verschillende bronnen behandelde Marshall Agron als een prinses. “Hij is zo attent, hij laat haar familie overal naartoe vliegen waar ze maar wil. En hij is ook goed voor haar vrienden”, vertelt de bron aan Us Weekly.

Dianna Agron staat vooral bekend voor haar rol als cheerleader Quinn Fabray uit de musicale comedyreeks Glee. Ze was voor het eerst te zien in CSI: NY en ze kreeg daarna nog andere kleine rollen in onder meer Drake & Josh en Veronica Mars. Naast series en films was zoek te zien in Sam Smith’s videoclip van I Am Not The Only One.

Grammy award-winnaar

Winston Marshall is de gitarist en banjonist van Britse folkrockband Mumford & Sons. Hij won met deze band een Grammy award. Voordat Marshall de groep oprichtte organiseerde hij jamsessies in een kleine muziekclub.

Meer
Lees meer...