Disney+ lanceert goedkoper pre-launch jaarabonnement in België

disney-plus
Disney

Iedereen in België kan vanaf vandaag een abonnement nemen op Disney+. Daarvoor betaal je een speciale promoprijs van 59,99 euro voor een jaarabonnement. Disney+ is vanaf 15 september beschikbaar in België.

Disney+ bestaat nog maar negen maanden, maar mag nu al een overweldigend succes genoemd worden. De streamingsdienst van The Walt Disney Company heeft wereldwijd al meer dan 60 miljoen gebruikers en doet daarmee veel beter dan verwacht. Nochtans is Disney+ nog maar in beperkt aantal landen beschikbaar.

Jaarabonnement

Onder andere in België moeten we nog even wachten. Hier wordt de streamingsdienst pas gelanceerd op 15 september. Het mag duidelijk zijn dat veel fans al lang uitkijken naar die lancering.

Om die hype nog wat meer te voeden, komt Disney nu met een speciaal pre-launchaanbieding. Wie zich voor 14 september aanmeldt voor een jaarabonnement betaalt maar de introductieprijs van 59,99 euro voor één jaar. Dat komt overeen met 4,99 euro per maand. Dat is een stuk goedkoper dan de normale abonnementsprijs van 6,99 euro per maand en 69,99 euro voor een jaarabonnement.

Content

Disney+ heeft een uitgebreide catalogus met heel wat content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Daarnaast is er ook heel wat originele content zoals de Star Wars-serie The Mandalorian, de musical Hamilton en de Beyoncé-special Black Is King.

De komende tijd zijn er ook heel wat nieuwe projecten gepland zoals de Marvel-reeks WandaVision, Falcon and Winter Soldier en Loki, Star Wars-series rond Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi en de Home Alone-reboot.

Klik hier om van het goedkoper pre-launchaanbod van Disney+ te genieten.

Gesponsorde artikelen