Disney lost nieuwe trailer voor ‘Soul’

We moeten nog een dikke twee maanden geduld hebben voor we Soul te zien zullen krijgen. De nieuwste film van Pixar verschijnt namelijk op Kerstmis op Disney+. Twee maanden kunnen natuurlijk eeuwen duren, of toch zo aanvoelen. Daarom heeft Disney een nieuwe trailer van Soul op de wereld losgelaten.

Disney had de release van Soul in afgelopen zomer ingepland. De film zou vermoedelijk een gigantisch succes geworden zijn, en zelfs kunnen meedingen voor belangrijke awards. Maar toen kwam de coronacrisis. Daardoor is de release van Soul verschillende keren uitgesteld.

Kerstmis

Ondertussen flakkert de pandemie weer op. En daardoor lijkt het voor Disney niet slim om Soul in de bioscoop in première te laten gaan. De studio kondigde eerder deze maand aan dat de film rechtstreeks op Disney+ zal verschijnen.

Het lijkt een beetje op een kerstcadeautje, want Soul zal vanaf Kerstmis (25 december, dus) inbegrepen zijn in de catalogus van Disney+. Die release laat nog een dikke twee maanden op zich wachten. Dus probeert Disney het lijden wat te verzachten, met een gloednieuwe trailer.

De nieuwe trailer van Soul:

Soul

In de trailer zit heel wat informatie over het verhaal van Soul. Zo leren we dat muzikant Joe (Jamie Foxx) op aarde lijkt te sterven. Z’n ziel verlaat z’n lichaam en is op weg naar ‘het licht’. Maar dat wachten duurt te lang, dus springt de ziel van Joe uit de wachtrij.

Zo komt ie in de Great Before terecht. Daar worden jonge zielen gevormd. Ze krijgen hun eigen persoonlijkheid en leren wat hun interesses zijn. Wanneer ze ‘volgroeid’ zijn, worden ze losgelaten op aarde, waar ze dan een persoon worden.

Geen Premium Access

In tegenstelling tot Mulan zal Soul wel inbegrepen zijn in je Disney+-abonnement. Om Mulan te kunnen bekijken, moet je tot 4 december een extra Premium Access-kost betalen. Vanaf 4 december zal de live action-versie van Mulan voor iedereen beschikbaar zijn.

Meer
Lees meer...