Left Right
scrollTop top

Dit zijn de 5 beste datingapps voor lesbische en biseksuele vrouwen


Dit zijn de 5 beste datingapps voor lesbische en biseksuele vrouwen

Tinder is er natuurlijk voor iedereen, maar als je lesbisch of bi bent, heb je vaak liever een app speciaal voor de LGBTQ-community. Die zijn jammer genoeg niet zo talrijk voor vrouwen die contact zoeken met andere vrouwen, maar wij vonden toch enkele interessante datingapps om te ontdekken.

1. Fem

Fem kenmerkt zich vooral door het gebruik van video’s van gebruikers in je omgeving. Op basis daarvan ga je op zoek naar jouw match. Als je een beetje verlegen bent voor een video, kan je ook gewoon een groepschat starten of een foto versturen. Je kan geen foto’s downloaden van het internet, dus ze zullen enkel van je smartphone moeten komen. Bovendien is de app is heel gebruiksvriendelijk Lekker gemakkelijk!

2. HER

Op de app HER kan je op zoek gaan naar een leuke date of je kan gewoon vriendschappelijke contacten leggen. Wat ook heel erg leuk is: je kan via de app op de hoogte blijven van het LGBT-nieuws en verschillende evenementen. Het blijkt dat HER de grootste online community van lesbiennes is wereldwijd. Waar wacht je dus nog op?

3. SCISSR

Nee hoor, het is geen kapperszaak, maar een echte datingapp waarop je je culturele interesses kan delen. Vrouwen die op zoek zijn naar romantiek, een date, een gesprek of een netwerk, moeten zeker SCISSR downloaden. Het is zelfs op maat gemaakt voor iedereen: lesbisch, homoseksueel, biseksueel of bi-nieuwsgierig. Zowel de liefde als de vriendschap staat centraal, dus ook al heb je nood aan een goed gesprek, twijfel niet om deze app te downloaden.

4. Zoe

Bij Zoe geldt ongeveer hetzelfde principe als Tinder: je swipt naar rechts als je de persoon leuk vindt en je swipt naar links als je liever wil passen. Terwijl je dat doet, stelt de app je enkele vragen tussendoor om je eigenschappen beter te begrijpen, zodat je betere matches krijgt. Je kan dus best wel zeggen dat het meer een persoonlijkheid is in plaats van een app, een beetje zoals Siri van de smartphones.

5. Wapa

Ook dit is één van de populairste datingapps voor lesbiennes, biseksuele vrouwen en nieuwsgierige vrouwen. Ondanks niet alle functies gratis zijn en je niet onbeperkt kan chatten, zet de app wel in op veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Je kan zelfs met dames vanuit andere landen chatten met de vertaal-functie. Verder beschikt Wapa over een videochat-functie.

Datingapps voor homo’s of biseksuele mannen vind je hier!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452