‘Doctor Who’-actrice en stand-upcomedian Tanya Fear veilig en wel teruggevonden nadat ze enkele dagen vermist was

Een dag nadat het nieuws van de verdwijning van actrice Tanya Fear (31) bekend was gemaakt, is de Britse veilig en wel teruggevonden. Dat heeft de politie van Los Angeles bekendgemaakt.

Via een speciaal Twitteraccount deden vrienden en familie van Tanya Fear maandag een oproep omdat de actrice en stand-upcomedian al niet meer gezien was sinds donderdag 9 september. Toen zou ze haar huis is Los Angeles hebben verlaten zonder smartphone of handtas. Ze dienden ook een aangifte voor vermiste personen in bij de politie.

Nu blijkt Fear veilig en wel opnieuw te zijn opgedoken in Los Angeles. Dat is door de politie bevestigd aan haar familie en in een officiële mededeling. Meer informatie wilden de hulpdiensten niet vrij.

“Binnenkort meer uitleg”

Alex Cole, de manager van Tanya Fear, liet wel weten snel met meer uitleg te komen. “We zullen binnenkort een verklaring hebben zodra we zelf bevestiging hebben”, zei hij aan Entertainment Weekly. “Ze heeft geen lichamelijk letsel opgelopen, maar wordt uit voorzorg onderzocht in een plaatselijk ziekenhuis. We willen de politie en het publiek bedanken voor hun inspanningen om Tanya te lokaliseren, net als voor de bezorgdheid en steun over de afgelopen dagen. Tanya’s familie is opgelucht en enorm dankbaar.”

Doctor Who

Tanya Fear is een in Zimbabwe geboren Britse actrice die sinds een paar maanden in Los Angeles was voor enkele optredens als stand-upcomedian. Als actrice is ze vooral bekend van haar optreden in de aflevering Arachnids in the UK in de succesreeks Doctor Who in 2018. Fear was daarnaast ook onder andere te zien in de film Kick-Ass 2.

Meer
Lees meer...