‘Doctor Who’-acteurs David Tennant en Catherine Tate keren terug voor special

Het goede nieuws voor fans van de reeks Doctor Who houdt niet op. Nadat vorige week werd aangekondigd dat Sex Education-acteur Ncuti Gatwa de veertiende dokter zal spelen, is er gisteren weer een leuk weetje gedropt. Acteurs David Tennant en Catherine Tate zullen namelijk terugkeren in een Doctor Who-special. De twee waren eerder al te zien als de tiende dokter en zijn kompaan.

Binnenkort wordt Doctor Who zestig jaar en dat wordt bij BBC gevierd! In 2023 brengt de zender namelijk een tv-special uit. Daarover was nog maar weinig geweten, maar gisteren maakte BBC bekend dat twee van de meest bekende acteurs uit de franchise, David Tennant en Catherine Tate, zullen terugkeren. Wat hun rol in de special zal worden, is nog niet bekend.

Tennant en Tate

In het nieuwe seizoen van Doctor Who zal de dokter gespeeld worden door Sex Education-acteur Ncuti Gatwa. Maar naast die nieuwe reeks is de BBC ook bezig aan een special. Met die special wil de zender de 60ste verjaardag van de serie vieren.

Omdat het zo’n speciale verjaardag is, heeft BBC gisteren bekendgemaakt dat er twee belangrijke acteurs zullen terugkeren. Dat zijn David Tennant en Catherine Tate. Zij speelden respectievelijk de tiende dokter en zijn kompaan Donna Noble.

Special

In de 60 jaar dat de reeks bestaat, is acteur David Tennant, naast Matt Smith, zonder twijfel de bekendste en meest populaire dokter. Zijn terugkeer is dan ook voor veel fans een onverwachte en fijne verrassing. Op sociale media werd de aankondiging alvast warm ontvangen.

Hoe de special er precies zal uitzien, is niet bekend. Het is dan ook nog niet duidelijk of Tennant en Tate hun rol als dokter en Donna Noble gewoon terug zullen opnemen of een andere rol zullen spelen. Ook de terugkeer van andere dokters wordt op dit moment niet uitgesloten. Maar wie er precies allemaal zal opduiken in de grote special, valt dus nog af te wachten.

Meer
Lees meer...