Documentaires over j-hope en SUGA van BTS komen (kort) naar de cinema

Volgende maand kan je voor één weekend de documentaires j-hope IN THE BOX en SUGA: Road to D-DAY in de cinema bekijken. In ons land gaat het om alle filialen van Kinepolis in België. Daarnaast kan je de twee documentaires ook bekijken in Siniscoop in Sint-Niklaas en Pathé in Charleroi.

BTS tekende enkele jaren geleden een deal met Disney+ voor minstens vijf titels. Op dit moment zijn er al twee documentaires van BTS verschenen op Disney+. De eerste verscheen in februari. Het ging toen om j-hope IN THE BOX over de voorbereidingen van j-hope op zijn album ‘Jack in the Box’ en zijn concert op Lollapalooza. Vorige maand verscheen de tweede documentaire over een lid van BTS op Disney+. Toen ging het om SUGA: Road to D-DAY over de voorbereidingen van SUGA op zijn derde album als Agust D, ‘D-DAY’, én zijn bijhorende wereldtournee.

Cinema

Je kan beide films nu al een tijdje bekijken via Disney+, maar ook wie geen abonnement heeft op de streamingdienst krijgt nu de kans om de twee documentaires te bekijken. En wie de films graag eens op het grote scherm wil herbekijken, kan dat ook doen.

In het weekend van zaterdag 17 juni en zondag 18 juni zullen de twee films namelijk vertoond worden in cinemazalen wereldwijd. In België gaat het om de filialen van Kinepolis in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Oostende, Braine en Luik. Daarnaast zullen de documentaires ook vertoond worden in Siniscoop in Sint-Niklaas en Pathé in Charleroi.

Je kan nu al tickets kopen voor de screenings. Daarbij moet je niet noodzakelijk naar beide documentaires gaan kijken en kan je ook naar één van de twee gaan. Tickets voor de vertoningen van j-hope IN THE BOX in Kinepolis zijn hier te koop. Voor SUGA: Road to D-DAY in Kinepolis kan je hier terecht. Voor Siniscoop en Pathé kan je hier terecht voor j-hope IN THE BOX en hier voor SUGA: Road to D-DAY.

Bekijk hier de aankondiging van j-hope en SUGA:

Meer
Lees meer...