Doja Cat komt eind deze maand met nieuw album

Het blijft deze week goed nieuws regenen voor de fans van Doja Cat. Morgen, vrijdag 11 juni, verschijnt het nieuwe nummer van de zangeres/rapster, Need To Know. En nu laat de Amerikaanse ook weten dat haar volgende album nog deze maand verschijnt.

Doja Cat komt morgen met haar nieuwe nummer Need To Know. Ze liet al weten dat “dat nog geen belangrijke single is”. En nu weten we dus ook waarom. De zangeres brengt later deze maand namelijk haar nieuwe album uit.

‘Planet Her’

Het nieuwe album van Doja Cat luistert naar de naam ‘Planet Her’ en zal op 25 juni verschijnen. De zangeres deelde al een foto en de tracklist met de 14 nummers op de plaat op Twitter. Op die tracklist valt al te lezen dat er enkele indrukwekkende samenwerkingen op ‘Planet Her’ te vinden zullen zijn. Zo staat het nummer Kiss Me More, dat Doja Cat twee maanden geleden loste met SZA, op het album. Maar zij is niet de enige featuring artist op ‘Planet Her’.

Zo is Young Thug te horen op het nummer Payday, zingt Ariana Grande mee op I Don’t Do Drugs, kunnen we The Weekend horen in You Right en werkte JID mee aan het nummer Options.

Need To Know

Doja Cat maakte eerder al bekend dat ze morgen, vrijdag 11 juni, haar nieuwe nummer Need To Know op de wereld los zal laten. Die krijgt ook meteen een videoclip waarvan we al een klein voorsmaakje kregen.

In die videoclip was te zien dat Doja Cat nog steeds haar videospel speelt dat ze ook op het einde van de videoclip van Kiss Me More speelde. Ook het futuristische thema blijft duidelijk behouden.

Meer
Lees meer...