Left Right
scrollTop top

Doja Cat komt vrijdag met nieuw nummer ‘Need To Know’


Doja Cat
© Scott Kirkland/FOX/PictureGroup/Sipa USA (via Isopix)

De Amerikaanse zangeres en rapster Doja Cat komt nu vrijdag, op 11 juni, met een nieuw nummer. Dat nummer kreeg de naam Need To Know en zal vooral een voorsmaakje zijn voor wat Doja Cat later dit jaar in petto heeft voor haar fans.

Vrijdag wordt een drukke dag voor de muziekwereld, want na Megan Thee Stallion en Nicki Minaj komt ook Doja Cat met een nieuw nummer. Het nieuwe nummer van Doja Cat luistert naar de naam Need To Know en de clip voor het nummer ziet er alvast futuristisch uit.

Need To Know

Met een video op Twitter maakt Doja Cat bekend dat haar nieuwe nummer nu vrijdag zal verschijnen. Veel woorden maakte ze daar niet aan vuil. “Need To Know 6/11″, tweette ze namelijk. In de video krijgen we al een korte teaser te zien van de videoclip. Die speelt zich af in een futuristische wereld. We zitten in een vliegende auto en kijken op het einde binnen bij Doja Cat in haar al even futuristische huis. Daar speelt ze met een Doja-T-shirt aan op een game console.

In een tweede tweet maakte Doja Cat duidelijk dat het geen echte single wordt, maar eerder een voorsmaakje van haar volgende grote single. “Need To Know is niet de volgende single, het is gewoon some sh*t die ik uitbreng voor jullie voor de volgende belangrijke single verschijnt”, zo omschreef ze het nummer.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…