Dwayne Johnsons dochtertje gelooft nog steeds niet dat hij Maui was in ‘Moana’

Bijna de hele wereld kent Moana ondertussen. En bijna iedereen weet ook dat Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de originele versie van de Disneyfilm de stem van halfgod Maui heeft ingesproken. Bijna iedereen, want Tia (het dochtertje van de acteur) gelooft haar papa nog steeds niet.

Oké, het is niet altijd even makkelijk om een stem in een animatiefilm te linken aan een gezicht. Maar het dochtertje van Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft het wel héél moeilijk. De acteur zingt voor de tweejarige Tiana (Tia) You’re Welcome uit Moana, maar het meisje is niet overtuigd.

Glorieuze dag?

“Zou het vandaag de glorieuze dag zijn waarop m’n lieve baby Tia eindelijk accepteert dat haar vader de halfgod Maui uit Moana is?”, schreef Dwayne Johnson bij een ultraschattig filmpje op Instagram. “Nadat ze verschillende keren gevraagd heeft om “voor haar hondjes” te zingen, heb ik er goed gevoel bij!”

https://www.instagram.com/p/CDrY7oClrTo/

“Het is de laatste keer dat we voor de hondjes zingen, oké? Dit zal de negenhonderste keer deze ochtend zijn dat we dit rapstukje voor de hondjes zingen”, zegt Johnson lachend voor de camera. En dat hij het lied al verschillende keren heeft moeten zingen, blijkt uit het gemak waarmee z’n dochtertje de zinnen aanvult.

Niet winnen

Nadat hij klaar is met You’re Welcome, z’n hit uit Moana, te zingen, vraagt hij z’n dochter of hij Maui is. Het antwoord is kort, maar krachtig: “Nee!”. De acteur barst in lachen uit, en zegt: “Oké, dit kan ik niet winnen.”

Het hele lied uit Moana, kan je hier herbekijken:

Moana (of in het Nederlands Vaiana) was een gigantisch succes voor Disney. Zowel kijkers als recensenten waren fan. Wat vooral opviel, was dat het verhaal van Moana niet zomaar een typisch ‘prinsessenverhaal’ was. Moana had namelijk in heel de film geen love interest.

Meer
Lees meer...