Eerste foto’s van set live-action remake Powerpuff Girls krijgen gemengde reacties

Binnenkort komt The CW met een live-action remake van Powerpuff Girls. Daarin zullen Blossom, Bubbles en Buttercup gespeeld worden door de actrices Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault. TMZ kon de eerste foto’s van de set bemachtigen en die stellen veel fans teleur.

De Powerpuff Girls-remake wordt een serie waarin we de drie superhelden te zien krijgen als twintigers. Ze zijn al een tijdje geen superhelden meer en proberen als gewone vrouwen te leven. Tot de wereld hen nodig heeft en ze opnieuw hun krachten moeten bundelen.

Powerpuff Girls

Op dit moment zijn de opnames van Powerpuff Girls aan de gang. TMZ kon daarbij foto’s bemachtigen vanop de set. Daarop is alvast te zien dat de meisjes door de lucht zullen vliegen. Maar dat is niet waar het meeste reactie op komt.

De meeste commentaar gaat over de outfits van de drie Powerpuff Girls. De actrices, Chloe Bennet (Blossom), Dove Cameron (Bubbles) en Yana Perrault (Buttercup), dragen de iconische, simpele jurkjes van de Powerpuff Girls. En die zijn ook in de live-action remake heel simpel. Op Twitter worden die bestempeld als “slechte cosplay” of “veel te basic“. Anderen vinden dan weer dat het geheel iets wegheeft van een goedkope pornoparodie.

Anderen vinden dan weer dat de outfits perfect zijn en zijn blij dat de makers trouw blijven aan de originele outfits. Enkele maanden geleden kreeg de remake van Winx Club namelijk nog felle kritiek omdat de outfits niet leken op het origineel.

Meer
Lees meer...