Eerste trailer van Marvels ‘Eternals’

Eternals staat al lang op het verlanglijstje voor de fans van het Marvel universum. Vandaag werd de eerste trailer gedeeld, waar we onder andere de volledige cast in hun filmkleding zien.

In de eerste trailer van Eternals zien we een ruimteschip dat mysterieus aankomt aan de kustlijn. De bewoning aan de kust ziet ze aankomen en we krijgen beelden van hoe de helden zich zullen gedragen. In Eternals volgen we een oeroud team ‘Celestials‘ dat al 7.000 jaar in het geheim op aarde leeft. Nu moeten ze opnieuw een team vormen om de slechte ‘Deviants‘ te kloppen. De film wordt geregisseerd door Chloé Zhao, die de Oscar voor Beste Film won voor de film Nomadland.

Cast vol supersterren

De film gaat dus over een team helden en daarom is het ook een heel erg stevige cast die op poten is gezet. Angelina Jolie speelt Thena, Salma Hayek als Ajak, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani speelt Kingo, Bruan Tyree Henry als Phastos, Lauren Ridloff speelt Makkari, Lia McHugh als Sprite en Don Lee als Gilgamesh. Ook Kit Harrington, Gemma Chan en Barry Keoghan spelen bijrollen. In de trailer kunnen we de volledige cast voor het eerst als hun personage in de film zien. De film wordt in de zalen (en Disney+) verwacht vanaf 5 november van dit jaar.

Bekijk hier de trailer van Eternals:

Meer
Lees meer...