Elon Musk maakt naam zoon bekend en hier was de wereld inderdaad niet klaar voor

Elon Musk is voor de zevende (ja, zevende) keer papa geworden. Na zes kinderen is een nieuwe naam verzinnen natuurlijk niet zo makkelijk. Dus moest Elon origineel uit de hoek komen. En dat deed hij. Al hebben wij al medelijden met hoeveel keer z’n zoon later z’n naam zal moeten spellen.

Velen onder ons klagen al eens wanneer hun naam fout wordt gespeld. Maar vanaf nu is er maar één persoon op de wereld die écht het recht heeft op te zeggen dat z’n naam “supermoeilijk” te spellen is. En dat is het pasgeboren zoontje van Elon Musk.

X Æ A-12 Musk

Vraag ons niet om het uit te spreken, maar ja, het zoontje van Elon Musk heet X Æ A-12. De baas van Tesla liet eerder al weten dat “de wereld niet klaar was voor de naam die hij en z’n vrouw Claire Elise Boucher (Grimes) uitgekozen hadden voor hun zoontje”. En daar moeten we hem nu gelijk in geven.

Ksaeja Twelve (wij proberen ook maar) zal dus waarschijnlijk z’n hele leven lang z’n naam volledig moeten spellen. Maar uniek is hij zeker.

(Benieuwd van waar die naam komt? Lees hier de betekenis achter X Æ A-12!)

Zeven zonen

X Æ A-12 Musk is de zevende zoon van Elon Musk. Waar die volgens de Belgische traditie de koning als peter krijgt, had Elon Musk dus een ander cadeautje in petto: een naam die geen mens kan uitspreken.

Musk had al zes kinderen uit een vorig huwelijk, waarvan er eentje al na tien dagen om het leven kwam. Nevada Alexander Musk leek een gezonde baby, maar overleed na tien dagen door wat omschreven wordt als Sudden infant death syndrome (SIDS). De overige vijf kinderen van Elon Musk, vijf zonen, luisteren naar de iets normalere namen. Zo is er de 16-jarige tweeling Griffin en Xavier en de 14-jarige drieling Damian, Saxon en Kai. X Æ A-12 Musk past dus niet helemaal in dat rijtje.

Dat X Æ A-12 Musk voor is op z’n tijd werd ook nog eens duidelijk door z’n allereerste foto met een gezichtstattoo-filter:

Meer
Lees meer...