Eminem maakt releasedatum bekend voor nieuw album ‘The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)’

Eminem is volgende week terug. Dan brengt de ondertussen 51-jarige rapper namelijk zijn nieuwe album ‘The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)’ uit. Ondertussen is er met Tobey ook al een tweede single van dat album gelost.

Fans van Eminem zijn al enige tijd in afwachting van een nieuw album. Producer en vriend Dr. Dre teasede enige tijd terug namelijk al nieuwe muziek en later bevestigde Eminem dat er deze zomer een nieuw album komt. Dat kreeg de naam ‘The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)’.

Tot nu toe was het wel nog wachten op een releasedatum van dat album. Maar begin deze week heeft de rapper zelf bekendgemaakt dat zijn album volledig te beluisteren is vanaf 12 juli.

Nieuwe single

Eind mei kregen we al een eerste voorsmaakje van dat album toen Eminem de single Houdini loste. Dat nummer zorgde meteen – zoals we dat gewoon zijn – voor heel wat controverse. Ondanks de kritiek was Houdini wel een groot succes. Het behaalde namelijk de tweede plaats in de Billboard Hot 100. Dat is zijn hoogste resultaat van dit decennium.

Bij de bekendmaking van de releasedatum van ‘The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)’ hoorde een tweede single. Het gaat om het lied Tobey, waarbij Eminem bijgestaan wordt door Big Sean en Babytron, die net als Eminem zelf ook afkomstig zijn uit Detroit. Bij dit nieuwe nummer hoort ook een clip, die zal verschijnen op vrijdag 5 juli. De clip zou geïnspireerd zijn op acteur Tobey Maguire.

Meer
Lees meer...