Eurovisiesongfestival: Download hier onze bingo voor de tweede halve finale

Vanavond begint het Eurovisiesongfestival pas echt voor België. Onze inzending Jérémie Makiese neemt het in de tweede halve finale namelijk op tegen 17 andere landen voor een ticket voor de grote finale op zaterdag. Om de avond wat leuker te maken (of om de stress wat weg te drinken) hebben wij onze bingo alvast in een Jérémie-jasje gegoten.

Het wordt erop of eronder voor ons land in de tweede halve van het Eurovisiesongfestival. Jérémie Makiese zal het met zijn nummer Miss You vanavond opnemen tegen 17 geduchte tegenstanders, waarbij enkele van de favorieten.

Tweede halve finale Eurovisie

De tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival wordt al meteen stevig ingezet door de gitaren en blote torso (bingo!) van The Rasmus van Finland. De groep brengt het nummer Jezebel en heeft daarvoor de hele voorraad aan zwarte ballonnen van een carnavalswinkel opgekocht. Daarna volgt er een iets betere mix aan nummers dan in de eerste halve finale. En het is vooral San Marino (komt als 7de in actie) dat opvalt. Zij halen alles (ja écht alles) uit de kast om een plekje in de finale te veroveren. Volgens de bookmakers zou dat niet genoeg zijn, maar wij denken dat ze mogelijk toch wat punten gaan scoren voor absurditeit.

België komt als zestiende, en dus als op twee na laatste, aan bod. Volgens de bookmakers zou hij de finale halen, maar niets is helemaal zeker op het Eurovisiesongfestival. Zo speelt het in het nadeel van Jérémie dat de topfavoriete van de avond meteen na hem in actie komt. Het gaat om de Zweedse Cornelia Jakobs met haar nummer Hold Me Closer.

We hadden al een bingo voor de eerste halve finale, maar we hebben die nog een kleine update gegeven voor de tweede halve finale, waarin ook België aan bod komt.

Bekijk hier onze bingo voor de halve finale mét België:

Bingo 2de halve finale
newsmonkey

Download hier onze bingo voor de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival.

Meer
Lees meer...