‘Extraction 2’ met Chris Hemsworth krijgt eerste trailer

De prestigieuze Netflixfilm Extraction 2 heeft een eerste volledige trailer gekregen. Daarin krijgen we Tyler Rake (Chris Hemsworth) te zien terwijl hij zijn nieuwe, aartsmoeilijke en levensgevaarlijke opdracht probeert tot een goed einde te brengen.

In juni keert Chris Hemsworth terug als Tyler Rake in Extraction 2. De tweede film van de franchise werd al besteld in mei 2020, maar komt er nu – bijna drie jaar later – eindelijk aan. De opnames voor de film werden in maart 2022 afgerond. Vorige maand volgde dan een eerste teaser en nu heeft Netflix de eerste beelden uit de sequel gelost.

Tyler Rake

Op het einde van Extraction leek het erop dat Tyler Rake (Chris Hemsworth) overleden was, maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn. In de trailer horen we van Nik Kahn (Golshifteh Farahani) wel dat Tyler klinisch dood was. Ze vraagt hem dan ook om de reden te zoeken waarom hij toch nog leeft.

Dat lijkt Tyler Rake te vinden in een nieuwe opdracht die hij voorgeschoteld krijgt. De Australische Black Ops huursoldaat moet namelijk een familie redden uit de handen van een meedogenloze Georgische gangster. Bovendien wordt die familie vastgehouden in een gevangenis.

Russo

Extraction 2 is opnieuw geproducet door de broers Joe en Anthony Russo. Zij maakten eerder naam met de Avengers-films voor Marvel en produceten recent ook Citadel voor Prime Video. Voor Extraction 2 verzorgde Joe Russo bovendien opnieuw het scenario. De regie is ook deze keer in handen van Sam Hargrave.

Bekijk hier de trailer van Extraction 2:

Extraction 2 is vanaf 16 juni te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...