‘Extraction 2’ krijgt eerste teaser trailer

In 2020 pakte Netflix uit met de grootschalige actiefilm Extraction met Chris Hemsworth in de hoofdrol. De film werd een groot succes voor de streamingdienst, waardoor de tweede film al snel besteld werd. Dat vervolg verschijnt op vrijdag 16 juni op Netflix, maar krijgt nu al een eerste teaser trailer.

In juni keert Chris Hemsworth terug als Tyler Rake in Extraction 2. De tweede film van de franchise werd al besteld in mei 2020, maar komt er nu – bijna drie jaar later – eindelijk aan. De opnames voor de film werden in maart 2022 afgerond en nu heeft Netflix de eerste beelden uit de sequel gelost.

Extraction 2

Op het einde van Extraction leek het erop dat Tyler Rake (Chris Hemsworth) overleden was, maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn, want we zien hem uitgebreid aan het werk in de eerste teaser trailer voor Extraction 2. In de trailer komen we wel te weten dat Tyler klinisch dood werd verklaard, maar dus toch weer op missie is. Zo zal Tyler Rake in Extraction 2 de opdracht krijgen om de familie van een Georgische gangster te bevrijden uit de cel. Maar het wordt hem daarbij allesbehalve makkelijk gemaakt en het trauma van zijn bijna-doodervaring blijft hem duidelijk ook achtervolgen. Maar die ervaring maakt hem ook strijdlustiger dan ooit. In de teaser neemt hij het zo al in z’n eentje op tegen een tiental mannen.

Naast Chris Hemsworth keren ook Golshifteh Farahani en Adam Bessa terug in Extraction 2. Zij zullen respectievelijk hun rol als Nik en Yaz Khan opnieuw oppikken. De film werd geschreven door Joe en Anthony Russo en geregisseerd door Sam Hargrave, die ook bij de eerste film de regie voor z’n rekening nam.

Bekijk hier de eerste teaser trailer van Extraction 2:

Extraction 2 is vanaf 16 juni te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...