Facts kondigt ‘Ghostbusters: Afterlife’-actrice aan als tweede gast

Op 6 en 7 april vindt de lente-editie van Facts plaats in de Flanders Expo in Gent. Op de conventie kunnen fans van games, series en muziek opnieuw een hele dag rondneuzen. Daarnaast zullen er ook weer heel wat acteurs aanwezig zijn. Zo maakt de organisatie vandaag opnieuw een gast bekend.

Wie aan conventies in België denkt, denkt meteen aan Facts. Het evenement is ondertussen een vaste waarde in de Flanders Expo in Gent en vindt meestal twee keer per jaar plaats. In 2023 vierde het evenement zijn dertigste verjaardag en ook dit jaar wil Facts opnieuw overtuigen.

Line-up

Hoewel het verre van het enige is dat zo’n conventie interessant maakt, blijft de grootste trekker vaak de line-up aan acteurs. Vorig jaar kon het halfjaarlijkse evenement alvast op enkele grote namen rekenen. Zo waren onder andere Arrow-acteur Stephen Amell, Harry Potter-acteur Mark Williams en Narnia-acteur James McAvoy te gast.

Ook in 2024 wil Facts heel wat bekende namen aantrekken. Hoeveel gasten er op 6 en 7 april aanwezig zullen zijn, is nog niet bekend. Maar vandaag liet de organisatie wel weten dat de 17-jarige actrice Mckenna Grace alvast aanwezig zal zijn.

Mckenna Grace

De jonge actrice Mckenna Grace is nog maar 17 jaar. Toch heeft de Amerikaanse er ondertussen al een interessante carrière opzitten. Zo was ze te zien als Phoebe Spengler in de films Ghostbusters: Afterlife en Ghostbusters: Frozen Empire naast onder andere Finn Wolfhard en Paul Rudd.

Daarnaast speelde Grace ook de rol van Esther in The Handmaid’s Tale, een van de populairste series op Streamz. Ook in Young Sheldon, Captain Marvel, Chilling Adventures of Sabrina en The Vampire Diaries had ze een kleine rol.

Tickets voor Facts vind je op de website.

Meer
Lees meer...