Familiefilm ‘Rescued by Ruby’ met ‘The Flash’-acteur Grant Gustin staat nu op Netflix

Als je vanavond of dit weekend zin hebt om te kijken naar een hartverwarmende film, dan raden wij je de nieuwe familiefilm Rescued by Ruby aan. De Netflixfilm heeft Barry Allen aka The Flash-acteur Grant Gustin in de hoofdrol en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over zelfontdekking, kracht, vastberadenheid en hoop. En raad eens, deze film is vanaf nu te streamen op Netflix.

Redden wij honden of redden zij ons? Dat is de centrale vraag in de ontroerende en waargebeurde Netflixfilm Rescued by Ruby, die vanaf nu op de streamingdienst te bekijken is.

Rescued by Ruby

De film vertelt het waargebeurde verhaal van state trooper Dan (Grant Gustin). Hij droomt ervan om te worden overgeplaatst naar de K-9 Unit. Dat is een reddingsteam dat werkt met politiehonden, maar hij krijgt helaas de kans niet. Volgens zijn hoofdofficier zou Dan de kalmte en de focus missen die nodig is voor deze job. Hoewel hij aandringt op een heroverweging, valt Dans droom volledig in duigen als hij te horen krijgt dat indien ze hem toch zouden accepteren, het korps niet genoeg geld heeft om hem een nieuwe hond te geven.

Dan neemt het heft in eigen handen en gaat naar een plaatselijk asiel op zoek naar een hond om te adopteren. Hij vindt al snel zijn gelijke in Ruby, een hond die al zeven keer is teruggebracht vanwege haar onstuimige en energieke karakter.

Cast

Naast Grant Gustin spelen ook acteurs Tom McBeath (Riverdale), Brad Mann (Legion), Scott Wolf (Nancy DrewThe Night ShiftParty of Five), Kaylah Zander (Chilling Adventures of Sabrina), Camille Sullivan (IntelligenceHunter Hunter) en Sharon Taylor (JannBig Sky) mee. Katt Shea (Poison Ivy) regisseerde de film, die geschreven werd door Karen Janszen (Dolphin Tale).

Er rest ons alleen maar te zeggen: geniet van een gezellige filmavond met elk lid van het gezin (met vier voeten of minder).

Rescued By Ruby staat nu op Netflix. Liever een serie? Check dan eens onze lijst van top 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...