Film over proces tussen Johnny Depp en Amber Heard krijgt dramatische trailer

Komende vrijdag, op 30 september 2022, verschijnt de film Hot Take: The Depp/Heard Trial op het Amerikaanse streamingplatform Tubi. De film gaat over het proces van Johnny Depp en zijn ex Amber Heard dat slechts enkele maanden geleden plaatsvond. De officiële trailer werd nu vrijgegeven en die valt niet echt in de smaak.

Het is ondertussen bijna vier maanden geleden dat er een uitspraak kwam in de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex Amber Heard. De rechtszaak was live te volgen en iedereen had er zo wel z’n mening over. En het lijkt erop dat het laatste woord over de zaak nog niet gezegd is. Enkele weken geleden kwam zo het nieuws dat de streamingdienst Tubi het proces zou verfilmen en nu is er een trailer voor Hot Take: The Depp/Heard Trial.

Hot Take: The Depp/Heard Trial

Van april tot juni dit jaar vond het proces tussen Johnny Depp en Amber Heard plaats. Depp klaagde daarbij zijn ex aan voor een artikel dat ze geschreven had voor The Washington Post. Volgens Depp zorgde dat ervoor dat hij heel wat jobs verloor. Heard klaagde op haar beurt Depp aan voor smaad. Depp kreeg gelijk over de hele lijn en de jury volgde Heard in enkele van haar beschuldigingen.

Maar nu kan je het volledige proces dus nog eens herbeleven door een film van de Amerikaanse streamingdienst Tubi. De rollen van Johnny Depp en Amber Heard zullen daarbij gespeeld worden door Mark Hapka (Days of Our Lives) en Megan Davis (American Horror Story). Tubi loste onlangs de trailer en die kan op gemengde reacties rekenen. Veel mensen hebben het daarbij over de komische fake goatie van acteur Mark Hapka en het algemene lowbugetgevoel van de trailer. Maar het grootste deel van de commentaar komt er op het feit dat het proces nog maar enkele maanden geleden plaatsvond, dus dat er geen reden is om het nu al te verfilmen.

De film zal gratis te bekijken zijn op Tubi, maar het platform is enkel beschikbaar in de Verenigde Staten.

Bekijk hier de trailer voor Hot Take: The Depp/Heard Trial:

Meer
Lees meer...