Rechtzaak tussen Amber Heard en Johnny Depp wordt verfilmd

Opvallend nieuws uit Hollywood. Daar werd vandaag namelijk bekendgemaakt dat het veel besproken proces tussen acteurs Amber Heard en Johnny Depp verfilmd wordt. Streamingdienst Tubi liet al weten welke acteurs de hoofdrollen zullen spelen én er is zelfs al een releasedatum. Waar en of de film bij ons te zien zal zijn, weten we niet.

Er zijn weinig rechtszaken waarover zoveel gesproken werd als de zaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard. In het voorjaar stonden de twee recht tegenover elkaar in de rechtzaal, waar ze beiden de kans kregen om hun gelijk te bewijzen. Uiteindelijk ging de overwinning naar Depp, al was Heard vastberaden om daar nog een stokje voor te steken. Hoewel nog niet alles over het proces lijkt gezegd te zijn, komt er binnenkort toch al een fictiefilm over de gebeurtenis.

Het proces

Het proces tussen Amber Heard en Johnny Depp is een van de meest populaire nieuwtjes van dit jaar. Tijdens dat proces probeerden Heard en Depp allebei te bewijzen dat ze tijdens hun relatie het slachtoffer waren van fysiek, verbaal en/of seksueel misbruik.

Daarvoor werden tientallen getuigen verhoord en werden een honderdtal bewijsstukken gebruikt. Het ging daarbij van foto’s en video’s tot opgenomen telefoongesprekken en verzonden berichten. Uiteindelijk gaven de rechtbank en de jury Johnny Depp gelijk, al won Amber Heard ook enkele kleinere toegevingen.

Hot Take: The Depp/Heard Trial

Dat er ooit een film zou gemaakt worden over dit onderwerp, is geen verrassing. Maar toch is het opvallend dat de film, die volgens Variety Hot Take: The Depp/Heard Trial heet, ook al bijna klaar blijkt te zijn. Op 30 september zou die namelijk al te zien zijn op de streamingdienst Tubi.

De rollen van Heard en Depp worden gespeeld door acteurs Megan Davis en Mark Hapka. Davis had hiervoor al rollen in onder andere American Horror Story en Alone in the Dark. Hapka is vooral bekend door zijn rol in de Amerikaanse soap Days of Our Lives, een reeks die Friends-fans ook zeker kennen.

Het is nog niet bekend wanneer of waar de film in België te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...