Flo Rida (‘Low’) te horen op Eurovisie-inzending van San Marino

Flo Rida, ja die van Low en Right Round, neemt dit jaar deel aan het Eurovisiesongfestival. De rapper is te horen op het nummer Adrenalina van Senhit, de inzending van San Marino. En dat nummer valt nu al in de smaak.

San Marino staat op het Eurovisiesongfestival niet bepaald bekend als een hoogvlieger. De dwergstaat kon het Songfestival nog nooit winnen en de beste notering in hun tien deelnames is een 19de plaats in 2019. Maar dit jaar zou daar wel eens verandering in kunnen komen door een sterk nummer met een opvallende featuring artist.

Adrenalina – Senhit ft. Flo Rida

Het nummer Adrenalina van de Italiaanse zangeres Senhit is een op-en-top Eurovisienummer, waarmee San Marino eindelijk de vloek zou kunnen doorbreken. Het land wist op 10 deelnames nog maar twee keer de finale te halen en werd zelfs twee keer laatste in de halve finale.

Adrenalina is een opzwepend, catchy en hedendaags nummer. Maar het is vooral de featuring artist die opvalt. Ongeveer in de helft van het nummer duikt namelijk plots een bekend figuur op. Het gaat om niemand minder dan rapper Flo Rida.

Het is nog niet geweten of de rapper ook echt op het Eurovisiesongfestival te zien zal zijn. Volgens het reglement mogen er geen stemmen opgenomen worden en moeten alle stemmen die te horen zijn dus live gezongen, of in dit geval gerapt, worden. Het nummer zal dus aangepast moeten worden of Flo Rida zal echt op het podium in Rotterdam moeten verschijnen. Een andere optie is dat het Eurovisiesongfestival dit jaar gaat voor een aangepaste editie, waarbij opgenomen stemmen wel toegelaten zijn.

Fel gestegen bij bookmakers

Wij zijn duidelijk niet de enigen die te vinden zijn voor het nummer, want bij de bookmakers steeg San Marino van de 39ste naar de 12de plaats. In die lijst wordt de uitkomst van het Eurovisiesongfestival voorspeld aan de hand van de gokkantoren.

Ons land daalde zo vorige week nog een plaats nadat Hooverphonic het Eurovisienummer The Wrong Place bekend maakte. Ondertussen zijn we, mede door de populariteit van San Marino, verder weggezakt naar de 18de plaats.

Het Eurovisiesongfestival gaat door op 18, 20 en 22 mei 2021 in Rotterdam.

Meer
Lees meer...