‘Friends’: Baby Emma wordt wakker van haar dutje in 2020

Friends 2020
Friends

Het is 2020 en voor fans van de sitcom Friends is dat niet enkel de start van een nieuw decennium. Nee, het is ook het jaar waarin Emma, de dochter van Ross en Rachel, 18 wordt. En daarvoor hadden de vrienden een ondertussen wereldberoemde videoboodschap gemaakt.

Hi Emma. It’s the year 2020. Are you still enjoying your nap?” Met die woorden begroet Chandler Emma op haar eerste verjaardag in de Friends-aflevering ‘The One With The Cake’. Chandler sprak toen tegen de baby Emma, maar die zou dit jaar dus 18 jaar oud worden. En dat is ook Noelle Sheldon, die als baby Emma speelde, niet ontgaan.

Best nap of all time

De laatste weken deelden steeds meer fans van Friends het fragment van de video aan Emma. En dat was duidelijk ook Emma zelf (nu ja, de actrice die haar vertolkte) niet ontgaan.

Op Instagram postte Noelle Sheldon, die samen met haar tweelingzus afwisselend de rol van Emma speelde, een foto van zichzelf “in Central Perk”. Bij de foto postte ze de volgende boodschap. “Ik ben net wakker geworden van het beste dutje aller tijden. Happy 2020! (Ft. mijn slechte Photoshop). Ik hoop dat iedereen een geweldig jaar heeft vol familie, vrienden en plezier.” Dit jaar wordt Noelle, net zoals haar Friends-personage Emma, 18 jaar oud. Voel jij je nu plots ook zo oud?

Bekijk hier het fragment uit Friends:

Gesponsorde artikelen