‘Game of Thrones’-actrice Gwendoline Christie komt naar Heroes Comic Con in Brussel

Eind september is het in Brussel tijd voor de tweede editie van Heroes Comic Con. Vorig jaar waren er al grote namen als Caleb McLaughlin en Matt Smith te gast en ook dit jaar zullen er heel wat populaire acteurs te zien zijn. Vandaag maakte de organisatie namelijk bekend dat ook actrice Gwendoline Christie aanwezig zal zijn.

Heroes Comic Con heeft opnieuw een klinkende naam aan zijn line-up toegevoegd. Eerder maakte de organisatie al bekend dat Once Upon A Time-actrice Lana Parrilla aanwezig zal zijn en vandaag volgde nog een klinkende naam. Niemand minder dan Gwendoline Christie zal het hele weekend beschikbaar zijn voor handtekeningen en foto’s. Christie is vooral bekend door haar rollen in Game of Thrones, The Sandman en Wednesday.

Gwendoline Christie

Vorig jaar organiseerde Heroes, een Europees merk dat meerdere popcultuurevenementen beheert, de eerste editie van Heroes Comic Con in Brussel. Daar konden zowel fans van Aziatische als westerse helden terecht voor een weekend vol merchandise, optredens, Q&A’s, enzovoort.

Dit jaar, in het weekend van 22 tot 24 september, keert het evenement terug. Als tweede naam werd vandaag Gwendoline Christie aangekondigd. Zij vergezelt Lana Parrilla op de gastenlijst. De komende maanden zullen daar zonder twijfel nog enkele namen bijkomen.

Gwendoline Christie is alvast een grote naam binnen de fantasywereld. De Britse actrice was de laatste jaren onder andere te zien als Brienne of Tarth in Game of Thrones, Commander Lyme in The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, Captain Phasma en Star Wars: Episode VII: The Force Awakens en Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi. Haar laatste nieuwe projecten waren de Netflixreeksen The Sandman, waar ze de hoofdrol in speelde, en Wednesday. In die laatste speelde ze de rol van Larissa Weems, het schoolhoofd.

Tickets voor Heroes Comic Con zijn beschikbaar via de site.

Meer
Lees meer...