‘Game of Thrones’-acteur Peter Dinklage binnenkort te zien in ‘The Toxic Avenger’-reboot

Goed nieuws voor de fans van Game of Thrones-acteur Peter Dinklage. Want hij zal binnenkort te zien zijn in de reboot van de cultfilm The Toxic Avenger. Wanneer die reboot te zien zal zijn, is momenteel nog niet bekend.

De hele wereld leerde Peter Dinklage kennen als de imp Tyrion Lannister in Game of Thrones. Doorheen de acht seizoenen van de nu al legendarische HBO-reeks werden kijkers alleen maar grotere fans van het personage én de acteur.

The Toxic Avenger

En voor die fans hebben we goed nieuws. Want Peter Dinklage is gecast in de reboot van de cultfilm The Toxic Avenger uit 1984. Die film gaat over Malvin Ferd, een eenzame conciërge die een muterende superheld werd, nadat ie blootgesteld was aan giftige chemische stoffen.

The Toxic Avenger is een komische horrorfilm, en dat wordt ook van z’n reboot verwacht. Met Peter Dinklage in de hoofdrol en acteur-regisseur Macon Blair in de regie ziet die reboot er alleszins al veelbelovend uit. Die informatie bracht entertainmentwebsite Deadline naar buiten.

Peter Dinklage

Met The Toxic Avenger kan Peter Dinklage nog een grootse film aan z’n palmares toevoegen. De acteur was eerder ook al te zien in Avengers: Endgame, Elf en I Think We’re Alone Now, en verschijnt binnenkort ook in I Care a Lot. Helemaal bovenaan dat palmares staat uiteraard nog steeds Game of Thrones.

Voor z’n rol in die reeks won hij verschillende belangrijke prijzen. Zo mocht hij maar liefst vier keer de Emmy voor de beste mannelijke bijrol in een dramaserie ophalen, een record. Hij won ook de Golden Globe voor beste mannelijke bijrol in een televisieserie, miniserie of televisiefilm begin 2012.

Meer
Lees meer...