‘Ghostbusters: Frozen Empire’ krijgt officiële trailer

Binnen twee maanden komt de nieuwe film in de Ghostbusters-franchise uit in de bioscoop. Het gaat om een vervolg op Ghostbusters: Afterlife en ook acteurs Paul Rudd en Finn Wolfhard keren terug. Vandaag verscheen de nieuwe trailer, waarin te zien is dat de groep opnieuw met enkele bizarre problemen te maken krijgt.

De franchise van Ghostbusters begon in de jaren ’80 met de originele film, maar de laatste jaren volgden nog heel wat projecten. Een van die projecten was de film Ghostbusters: Afterlife, die in 2021 uitkwam.

De regisseur van dat project, Jason Reitman, zou ondertussen zelfs aan een animatieserie voor Netflix werken. Maar daarnaast is er ook nog Ghostbusters: Frozen Empire, een film die binnenkort te zien is in de bioscoop. Eerder kregen de fans al een eerste teaser trailer, maar vandaag volgt ook de officiële trailer.

Nieuwe generatie

Na het gigantische succes van Ghostbusters, kwam in 2021 Ghostbusters: Afterlife uit. Die film speelt zich decennia na de originele film af en draait om een familie die naar een klein stadje verhuist. Daar ontdekken ze dat ze familiebanden hebben met de legendarische spokenvangers. Acteurs Bill Murray, Dan Aykroyd en Sigourney Weaver keerden terug. Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace en Paul Rudd maakten hun eerste intrede in de franchise.

De film bleek uiteindelijk een schot in de roos en de aankondiging van een sequel volgde al snel. Die sequel heet Ghostbusters: Frozen Empire en is vanaf 27 maart te zien in de bioscoop.

Ghostbusters: Frozen Empire

In Ghostbusters: Frozen Empire beslist de familie om te vertrekken uit Summerville en terug te gaan naar waar het allemaal begon. In New York willen ze de originele Ghostbusters gaan helpen bij een geheim onderzoek. Wanneer ze een nieuw kwaad ontdekken, moeten ze de krachten bundelen om tot een oplossing te komen.

De eerste trailer toont ons alvast de terugkeer van acteurs Finn Wolfhard, Mckenna Grace en Paul Rudd, maar ook de oude garde van de Ghostbusters lijken terug te keren. Al is het maar in flashbacks. Daarnaast zien we ook het gevaar ontpoppen in de vorm van wezens die alles in ijs laten veranderen. Om een nieuwe ijstijd te vermijden zullen ze alles op alles moeten zetten.

Bekijk de trailer van Ghostbusters: Frozen Empire hier:

Meer
Lees meer...