‘Ginny & Georgia’ seizoen 2 zou dit jaar nog te zien zijn op Netflix

De fans van de Netflixserie Ginny & Georgia krijgen misschien dit jaar nog een vervolg op hun favoriete reeks. Dat maakte showrunner Debra J. Fisher bekendgemaakt in een TikTok. Daarin vertelt ze dat de opnames er net opzitten en dat Netflix nu nog enkele weken nodig heeft om de release voor te bereiden. Wanneer het tweede seizoen precies uitkomt, is nog niet bekend.

Het tweede seizoen van Ginny & Georgia komt er nu echt aan! De reeks was in februari 2021 voor het eerst te zien op Netflix, waarna het in april al meteen vernieuwd werd. Fans keken dus al meteen uit naar nieuwe afleveringen, maar die laten langer op zich wachten dan verwacht. Gisteren kwam er eindelijk een update van showrunner Debra J. Fisher.

Ginny & Georgia

In het moeder- en dochterdrama Ginny & Georgia speelt Antonia Gentry de hoofdrol als de angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller. Zij heeft vaak het gevoel dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare Georgia Miller, gespeeld door Brianne Howey.

Nadat ze voortdurend verhuizend opgroeide, probeert Georgia zich wanhopig te settelen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze nooit heeft gehad … een normaal leven. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen en bedreigt de nieuwe start van haar en haar familie.

Seizoen 2

De serie werd meteen een groot succes en een tweede seizoen kon dus niet achterblijven. Hoewel iedereen dacht dat dat seizoen er sneller zou aankomen, is het na meer dan anderhalf jaar nog steeds niet op Netflix verschenen. Maar nu komt showrunner Debra J. Fisher dus met een hoopvolle update via TikTok.

“De opnames zitten er volledig op en het seizoen is klaar. Nu krijgt Netflix veertien weken om de serie te dubben in alle mogelijke talen. Daarna zou het klaar zijn voor release. Dus zonder tegenwoord zal het tweede seizoen rond het einde van het jaar verschijnen”, vertelt ze. Of dat ook echt het geval zal zijn, valt nog af te wachten.

Bekijk de TikTok hier:

@debrajfisher Where’s season 2 #ginnyandgeorgia #ginnyandgeorgiaedit #bts #season2 #ginnyandgeorgianetflix #netflix #foryou #foryoupage ♬ original sound – debrajfisher

Geen zin om te wachten? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...