‘Gran Turismo’, die volgende maand in de bioscoop verschijnt, krijgt nieuwe trailer

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat er een film komt van de game Gran Turismo. In die film maken onder andere Stranger Things-acteur David Harbour en Midsommar-acteur Archie Madekwe hun opwachting. Een nieuwe trailer toont alvast het talent van de jonge beloftevolle Jann tijdens een straatrace.

De film Gran Turismo komt er bijna aan. Vanaf 9 augustus is de film in de zalen te zien en dat betekent ook dat de laatste trailers en teasers gedeeld worden. In de eerste trailer zagen we hoe de gamingwereld en de echte wereld toch nog mijlenver uit elkaar liggen. “Als je crasht in het spel, dan kan je resetten. Als je dat hier doet, kan je sterven”, hoorden we personage Jack Salter (David Harbour) meteen zeggen. Nu deelt Sony Pictures ook enkele nieuwe beelden.

Gran Turismo

De film Gran Turismo is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over de jonge Jann Mardenborough (Archie Madekwe). Hij houdt van gamen en wil dolgraag echte autopiloot worden. Als er op een dag een grote Nissan-wedstrijd wordt georganiseerd voor de beste Gran Turismo-spelers, ziet Jann zijn kans. Daar kan hij eindelijk zijn talent testen op het echte circuit. Daar wordt hij geholpen door trainer Jack Salter en haalt hij uiteindelijk het Nissan-raceteam.

Naast Madekwe en Harbour spelen ook Orlando Bloom (Pirates of the Caribbean) en Darren Barnet (Never Have I Ever) belangrijke rollen.

Nieuwe trailer

In de nieuwe video die Sony Pictures vandaag deelde, zien we hoe Jann leefde voor hij zijn talent voor echt racen ontdekte. Hij woont bij zijn vader in een klein huis, werkt samen met hem bij een treinmaatschappij en heeft het financieel niet heel breed. Zijn ontsnapping vindt hij in het online racen. Hoewel zijn vader het niet goedkeurt, blijft hij het spel spelen en geeft hij zich op voor het grote Gran Turismo-toernooi.

Daar verbaast hij vriend en vijand door te blijven doorzetten en het uiteindelijk te halen van heel wat andere kandidaten. De nieuwe trailer toont daarbij ook dat niet alles zomaar neerkomt op “een beetje met de auto rijden”, maar dat ook mentale en fysieke gezondheid een rol speelt.

Bekijk de nieuwe trailer hier:

Gran Turismo verschijnt op 9 augustus in de bioscoop.

Meer
Lees meer...