‘Grey’s Anatomy’: McDreamy keert binnenkort nogmaals terug

Het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy draagt volledig rond het coronavirus. Maar in tegenstelling tot in het echte leven zorgt dat hier wel voor leuke momenten voor de kijkers. Derek Shepherd (Patrick Dempsey) vierde namelijk zijn terugkeer in een droog van de zwaar zieke Meredith Grey’s (Ellen Pompeo). En blijkbaar blijft het niet bij die ene terugkeer.

De fans van Grey’s Anatomy moesten in seizoen 11 van de reeks afscheid nemen van de populaire dokter McDreamy. Die kwam toen namelijk om het leven in een auto-ongeval. Maar meer dan vijf jaar na datum vierde Patrick Dempsey begin november verrassend zijn terugkeer in de reeks.

Derek Shepherd

Het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy gaat namelijk over het coronavirus. Hoofdrolspeelster Meredith Grey vecht daarin tegen Covid-19 en dat zorgt voor koortsdromen. Het was in één van die dromen dat Dokter Derek Shepherd te zien was.

In een interview met de website Variety kwam showrunner Krista Vernoff nu met goed nieuws voor de fans Dempsey. “Je zal McDreamy later in het seizoen opnieuw te zien krijgen”, bekende ze daar. Dat slot van seizoen 17 zal in 2021 uitgezonden worden.

Andere terugkeer?

Dokter Shepherd is overigens niet het enige personage dat een in de dromen van Grey verscheen. Ook George O’Malley (T.R. Knight) was al even te zien en daarmee voerde Meredith zelfs een gesprek. Veel kijkers vragen zich dan ook af of we nog oude castleden terug zullen zien. Daarop blijft Vernoff echter op de vlakte. “We hopen allemaal, maar we hebben nog niets nieuws te melden”, zegt ze.

Meer
Lees meer...