‘Grey’s Anatomy’ voegt Skylar Astin (‘Pitch Perfect’) toe aan cast

Skylar Astin maakt binnenkort zijn intrede in Grey’s Anatomy. De Amerikaanse acteur, vooral bekend van de Pitch Perfect-films, zal aan het einde van het achttiende seizoen zijn debuut maken in de ziekenhuisreeks en wordt een vast personage.

Hoewel hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Meredith Grey) al meermaals liet verstaan liever met Grey’s Anatomy te stoppen, wist tv-zender ABC haar begin dit jaar te overtuigen toch bij te tekenen voor een negentiende seizoen. Op dit moment wordt op de zender het achttiende seizoen uitgezonden. Deze week was met ‘Living in a House Divided’ de tiende van de vijftien afleveringen te zien.

In dat nieuwe seizoen moet Grey’s Anatomy het wel doen zonder vaste castleden Jesse Williams (Jackson Avery) en Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca). Voor hen was het zeventiende seizoen het laatste. Eén jaar eerder werd ook al afscheid genomen van Justin Chambers (Alex Karev), een van de originele castleden van Grey’s Anatomy.

Skylar Astin als Todd Eames

Tijd dus voor nieuwe toevoegingen aan de cast en daarvoor zorgt onder andere Skylar Astin. De website Variety meldt dat hij op 24 maart, in aflevering 13, zijn intrede zal maken als Todd Eames. Astin speelt geen dokter, maar komt in het Gray Sloan Memorial via zijn zwangere zus met wie hij een goede band heeft. “Todd Eames is charmant en knap met een zachte ziel. Hij heeft een doctoraat in milieuwetenschappen en houdt van een goede spreadsheet”, omschrijft ABC het nieuwe personage.

Skylar Astin begon zijn carrière in het theater in de rol van Georg in de musical Spring Awakening op Broadway. Zijn doorbraak kwam er echter als Jesse Swanson in Pitch Perfect en Pitch Perfect 2. Recent was hij ook te zien in de televisieseries Crazy Ex-Girlfriend en Zoey’s Extraordinary Playlist.

Meer
Lees meer...