Left Right
scrollTop top

Grimes heeft “eindelijk” Covid-19 en “geniet ervan”


Grimes
© YouTube

Zangeres Grimes heeft via Instagram aan haar volgers laten weten dat ze positief getest heeft op het coronavirus. Maar dat lijkt ze absoluut niet erg te vinden. Integendeel, ze laat zelfs weten dat ze geniet van de neveneffecten.

De excentrieke Canadese zangeres Grimes is besmet met het coronavirus. Dat heeft ze zelf laten weten via sociale media. Het virus sloop eerder al haar huishouden binnen via haar partner Elon Musk en heeft nu dus ook Grimes getroffen.

“Genieten”

Samen met een beetje promo voor het nieuwe album van zangeres SZA, maakte Grimes op haar Instagram Story bekend dat ze besmet is met het coronavirus. Daarbij klinkt het haast alsof ze zat te wachten op de besmetting. “Ik heb eindelijk Covid”, zo klinkt het.

Daarnaast heeft ze ook geen last van de symptomen van het virus. Integendeel, ze laat weten dat ze “vreemd genoeg geniet van de Dayquil koortsdroom 2021″. Dayquil is een koorstremmend geneesmiddel.

Elon Musk

Het is niet de eerste keer dat het huishouden van Grimes getroffen wordt door het coronavirus. Eerder testte Elon Musk namelijk al positief op het virus. Hij liet meerdere sneltests uitvoeren, waarop hij verschillende resultaten kreeg. Dat tot zijn grote frustratie.

Ondertussen deelt Grimes via haar Instagram Story hoe ze zich tijdens haar quarantaine bezighoudt. Zo is ze haar zwaardvechttactieken aan het perfectioneren. Het is niet geweten of Elon Musk en hun zoontje X Æ A-12 mee in quarantaine zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update