Gustaph en Merol gaan samen muziek uitbrengen

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de eerste muzikale samenwerkingen komen er al aan. Deze vrijdag gaan Gustaph en Merol namelijk samen een nummer uitbrengen. Dat maakten de artiesten zelf bekend via sociale media. In die bekendmaking krijgen de fans ook al een eerste voorsmaakje.

2023 was een succesvol jaar voor Gustaph. In het begin van het jaar won de zanger de voorselecties van Eurosong en in mei was hij de Belgische inzending op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Sindsdien staat hij bij het grote publiek op de kaart en dat zorgt ervoor dat ook andere artiesten samenwerkingen willen aangaan. Zo komt er op vrijdag 5 januari een opvallende single uit met de Nederlandse zangeres Merol.

Gustaph en Merol

Samenwerkingen tussen Nederland en België op muzikaal vlak zijn niet nieuw. Zo kwam Bazart vorig jaar nog met Blijf Nog Even Hier samen met Guusje en zijn er natuurlijk nog heel wat andere voorbeelden zoals Zoutelande van Bløf en Geike Arnaert. Maar nu is het dus aan Gustaph en Merol, twee artiesten die zich het voorbije jaar enorm populair hebben gemaakt.

Gustaph is de artiestennaam van Stef Caers. Iets meer dan een half jaar geleden verbaasde Gustaph heel wat mensen én zichzelf door met Because of You zevende te worden op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Een tijdje geleden kwam hij met een nieuwe single: Already Know. Merol is dan weer al wat langer bekend bij het grote publiek, vooral door haar single Lekker Met De Meiden.

Vernissage

Deze keer bundelen de twee artiesten de krachten voor de nieuwe single Vernissage. De komst van die single kondigde Gustaph zelf aan via Instagram. Daarbij is ook de datum 5 januari te lezen. Dat betekent dus dat de nieuwe single deze week nog zal verschijnen.

In de eerste korte teaser is alvast te horen dat het over een uptempo nummer gaat en dat we dus alvast onze beentjes kunnen opwarmen om de dansvloer op te gaan.

Vernissage verschijnt op 5 januari.

Meer
Lees meer...