Hack om de laatste druppel ketchup uit de fles te halen gaat viraal op TikTok

Er gaat een nieuwe hack viraal op TikTok en die heeft alles te maken met ketchup. Iedereen kent het moment wel waarop de ketchup bijna leeg is, maar je ziet dat er toch nog genoeg in de fles zit voor minstens één portie. De meeste mensen beginnen dan op de fles te slaan, maar er is een manier waarop je de ketchup makkelijker naar de bovenkant krijgt.

Tegenwoordig is TikTok de place to be voor handige hacks. De laatste die zo viraal gaat, is er eentje om alle ketchup uit je fles te halen. En dat is makkelijker dan je zou denken.

Laatste ketchup

In de virale video deelt Casey (@caseyrieger) de hack. Zij zag deze zelf ook passeren op TikTok en demonstreert hem in haar video. De hack is eigenlijk heel simpel. Je neemt de fles vast aan de onderkant en draait vervolgens snel met je arm. Daardoor zal alle ketchup uit de fles naar de bovenkant van de fles gaan, zonder dat je op de fles moet slaan.

De video van Casey werd ondertussen al meer dan 15 miljoen keer bekeken en kreeg ook al meer dan 1,5 miljoen likes. In de comments hebben veel mensen wel dezelfde bedenking, want als het deksel van de fles niet goed gesloten is, kan dit desastreuze gevolgen hebben. Kijk dus zeker na of de fles volledig dicht is voor je aan het zwieren gaat.

Bekijk de hack hier in actie:

@caseyrieger or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack ♬ original sound – Casey Rieger
Meer
Lees meer...