Dit hallucinante bedrag kreeg Kim Cattrall voor haar rol van 71 seconden in ‘And Just Like That…’

De laatste aflevering van het tweede seizoen van de Sex and the City-spin-off And Just Like That… is sinds vorige week te zien op Streamz. In die laatste aflevering zat een bijzondere cameo. Kim Cattrall keerde namelijk in één korte scène terug als Samantha en dat leverde haar een flink bedrag op.

De finale van het tweede seizoen van And Just Like That… bevatte een mooi moment voor de fans van Sex and the City. Voor één keer waren de vier vriendinnen uit de originele reeks nog eens “samen” te zien. De laatste aflevering toonde namelijk een telefoongesprek tussen Carrie (Sarah Jessica Parker) en Samantha (Kim Cattrall). Die laatste was nooit eerder te zien in de spin-off.

13.034 euro per seconde

Van de vier vriendinnen in Sex and the City, blijven er in And Just Like That… nog maar drie over. Kim Cattrall, die de rol van Samantha speelde in Sex and the City wilde – door ruzies met de rest van de cast – namelijk niet meedoen in de spin-off. Maar daar kwam op het einde van het tweede seizoen toch verandering in. In de laatste aflevering van het seizoen was ze kort te zien. Kim Cattrall nam haar scène afzonderlijk van de rest van de cast op, waardoor ze dus niemand onder ogen hoefde te komen. Zo zit Samantha (Kim Cattrall) in de scène in een wagen terwijl ze belt naar Carrie (Sarah Jessica Parker).

Volgens The Daily Mail kreeg Kim Cattrall voor haar cameo maar liefst 1 miljoen dollar (925.400 euro). Aangezien het ging om een rolletje van 71 seconden, kwam dat neer op 13.034 euro per seconde.

Recent werd het derde seizoen van And Just Like That… bevestigd door showrunner Michael Patrick King. “We zijn blij dat we meer tijd kunnen doorbrengen in het Sex and the City-universum met nieuwe verhalen over het leven van deze herkenbare en ambitieuze personages gespeeld door deze geweldige acteurs. And Just Like That… is het tijd voor het derde seizoen”. Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van And Just Like That… zal verschijnen.

Meer
Lees meer...