‘And Just Like That …’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Het tweede seizoen van de Sex and the City-reboot And Just Like That … komt er bijna aan. Vanaf 23 juni verschijnt er elke week een aflevering op Streamz. Om iedereen alvast warm te maken, deelt de streamingdienst nu ook de eerste trailer. Eerder werd ook bekendgemaakt dat actrice Kim Catrall haar opwachting zal maken in de finale.

Er zit een reünie van And Just Like That … aan te komen. Al zullen fans daar wel nog een tijdje op moeten wachten. Vanaf 23 juni is het nieuwe seizoen te zien, maar een terugkeer van actrice Kim Catrall als Samantha zal pas voor de seizoensfinale zijn. In de tussentijd krijgen we alvast de verdere avonturen van Carrie, Charlotte en Miranda te zien.

And Just Like That …

Net zoals Sex and the City vertelt And Just Like That… het verhaal van vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristen Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Samantha (Kim Cattrall). Alleen is Samantha het eerste seizoen van de reeks nergens te bespeuren. Het personage zou naar Londen verhuisd zijn om daar een nieuw leven te beginnen. Maar in de realiteit zag actrice Kim Cattrall een terugkeer gewoon niet zitten.

Die terugkeer komt er in het tweede seizoen wel, al zullen de fans daar op moeten wachten tot de seizoensfinale. Wat er de rest van het seizoen staat te gebeuren, kunnen we dan weer vanaf 23 juni wekelijks zien op Streamz. Daar verschijnt de nieuwe aflevering elke keer een dag later dan in de Verenigde Staten.

Seizoen 2

In de trailer zien Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) in een nieuw jaar vol verrassende uitdagingen. Carrie raakt over haar verdriet heen, gaat opnieuw aan het daten en neemt afscheid van haar podcast. Miranda verhuist naar Los Angeles voor haar nieuwe liefde Ché. Charlotte zoekt een evenwicht tussen een nieuwe carrière en haar familieleven.

Ook van Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker), Seema Patel (Sarita Choudhury), Anthony Marentino (Mario Cantone) en Dr. Nya Wallace (Karen Pittman) krijgen we in het nieuwe seizoen meer te zien. Verder weten we ook dat Sam Smith een rol krijgt in de reeks.

Bekijk de trailer van And Just Like That … hier:

And Just Like That… seizoen 2 is vanaf 23 juni wekelijks te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...