Kim Cattrall keert toch terug als Samantha in finale ‘And Just Like That…’

Kim Cattrall zal toch te zien zijn in de Sex and the City-reboot And Just Like That…. De actrice had eerste laten weten dat ze geen deel zou uitmaken van de reboot, waardoor ze uit de reeks werd geschreven. Maar in de finale van het tweede seizoen zal ze dan toch te zien zijn in een cameo.

Toen de Sex and the City-reboot And Just Like That… werd aangekondigd was er even hoop dat de vier vriendinnen uit de reeks te zien zouden zijn in de reboot. Maar die werden al snel de kop ingedrukt want Kim Cattrall (Samantha) en Sarah Jessica Parker (Carrie) kunnen al jarenlang niet meer door dezelfde deur. Maar voor één scène zal Kim Cattrall nu toch terugkeren.

Kim Cattrall

In het eerste seizoen van And Just Like That… kwamen we al te weten dat Samantha (Kim Cattrall) verhuisde naar Londen en daarom dus niet meer samen met Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) kan ronhangen in New York. Maar in het tweede seizoen van de reboot zullen we Samantha dan toch te zien krijgen. Het zal gaan om één scène in de laatste aflevering van het tweede seizoen van And Just Like That….

Volgens Variety heeft Cattrall haar scène in maart opgenomen in New York City. Daarbij zou ze wel geen contact hebben gehad met de andere actrices uit de reeks of showrunner Michael Patrick King. We moeten dus niet meteen hopen op een definitieve terugkeer van Samantha in het derde seizoen, maar in de finale van het tweede seizoen zullen we dus voor één keer de vier vriendinnen nog eens zien, al zal dat dus niet echt in hetzelfde beeld zijn.

Het tweede seizoen van And Just Like That… zal later deze maand te vinden zijn op Streamz.

Meer
Lees meer...