‘And Just Like That…’ krijgt nog een derde seizoen

De Sex and the City-spin-off And Just Like That… zal nog een derde seizoen krijgen. Dat heeft de streamingdienst Max, waarop het programma als eerste te zien is, bekendgemaakt. Bij ons kan je de reeks bekijken via Streamz.

In december 2021, ondertussen al bijna twee jaar geleden, verscheen het eerste seizoen van de Sex and the City-spin-off And Just Like That…. In de reeks nemen we opnieuw polshoogte bij de meest fashionable vriendengroep van New York City.

And Just Like That…

Van de vier vriendinnen in Sex and the City, blijven er in And Just Like That… nog maar drie over. Kim Cattrall, die de rol van Samantha speelde in Sex and the City wilde – door ruzies met de rest van de cast – namelijk niet meedoen in de spin-off. Maar daar komt op het einde van het tweede seizoen toch verandering in. In de laatste aflevering van het seizoen zal ze kort te zien. Kim Cattrall nam haar scène afzonderlijk van de rest van de cast op, waardoor ze dus niemand onder ogen hoefde te komen.

De laatste aflevering van het tweede seizoen zal morgen, op donderdag 24 augustus 2023, verschijnen op Max in de Verenigde Staten. Op vrijdag 25 augustus 2023 zal je de aflevering bij ons op Streamz vinden. Maar fans hoeven dus niet te treuren, want de laatste aflevering van het tweede seizoen betekent al zeker niet het einde van de reeks.

Derde seizoen

Showrunner Michael Patrick King liet vandaag weten dat And Just Like That… nog zeker een derde seizoen zal krijgen. “We zijn blij dat we meer tijd kunnen doorbrengen in het Sex and the City-universum met nieuwe verhalen over het leven van deze herkenbare en ambitieuze personages gespeeld door deze geweldige acteurs. And Just Like That… is het tijd voor het derde seizoen”.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het derde seizoen van And Just Like That… zal verschijnen.

Meer
Lees meer...