‘And Just Like That… ‘ seizoen 2 is vanaf nu te zien op Streamz

Het is eindelijk zover. Vanaf vandaag kan je op Streamz naar het tweede seizoen van And Just Like That… kijken. De eerste twee afleveringen staan al online, de rest verschijnt wekelijks op de streamingdienst. Over de inhoud is nog niet veel bekend, maar wat we wel weten is dat actrice Kim Cattrall in de finale zal terugkeren als Samantha.

Na het succes van het eerste seizoen van And Just Like That…, maakte HBO in maart van vorig jaar al bekend dat er een tweede zou komen. De productie daarvan begon in september en nu is het eindelijk tijd voor de nieuwe afleveringen. Volgens verschillende reviews keert het tweede seizoen, nog meer dan het eerste, terug naar de oorsprong van de originele Sex and the City-reeks.

And Just Like That…

Net zoals Sex and the City vertelt And Just Like That… het verhaal van vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristen Davis), Miranda (Cynthia Nixon) en Samantha (Kim Cattrall). Alleen is Samantha het eerste seizoen van de reeks nergens te bespeuren. Het personage zou naar Londen verhuisd zijn om daar een nieuw leven te beginnen. Maar in de realiteit zag actrice Kim Cattrall een terugkeer gewoon niet zitten.

Die terugkeer komt er in het tweede seizoen wel, al zullen de fans daar op moeten wachten tot de seizoensfinale. Wat er de rest van het seizoen staat te gebeuren, valt nog af te wachten. Al weten we wel dat Carrie opnieuw gaat daten en afscheid neemt van haar podcast, Miranda verhuist naar Los Angeles voor haar nieuwe liefde Ché en Charlotte een evenwicht zoekt tussen een nieuwe carrière en haar familieleven. Ook zanger Sam Smith zal in de loop van het seizoen verschijnen, al is nog niet bekend welke rol die precies zal spelen.

Bekijk de trailer voor And Just Like That… seizoen 2 hier:

De eerste twee afleveringen van seizoen 2 zijn nu te zien op Streamz. De nieuwe afleveringen volgen wekelijks op donderdag.

Meer
Lees meer...