Left Right
scrollTop top

Halsey binnenkort naast Sydney Sweeney te zien in nieuwe serie ‘The Player’s Table’


Halsey Sydney Sweeney
© EPA

Zangeres Halsey zal binnenkort te zien zijn in de gloednieuwe reeks The Player’s Table. Daarin speelt ze aan de zijde van Sydney Sweeney, die je kan kennen uit Euphoria en The Handmaid’s Tale. Waar en wanneer de reeks te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Dat zangeres Halsey van heel wat markten thuis is, da’s al lang geen nieuws meer. De 25-jarige Amerikaanse is natuurlijk wereldberoemd geworden dankzij haar zangcarrière, maar ze speelde ook al enkele rolletjes in series en films.

Kleinere rollen

Zo was ze al in verschillende sketches van Saturday Night Live te zien en konden oplettende kijkers Halsey ook spotten in de recentste versie van A Star Is Born. De zangeres is de persoon die de eerste award die Ally (gespeeld door Lady Gaga) wint, uitreikt.

Ze sprak ook al de stemmen in voor een personage in één aflevering van American Dad! en voor een personage in de film Teen Titans Go! To The Movies. Haar rol in The Player’s Table wordt de eerste grote rol voor de zangeres.

Sydney Sweeney

Het personage dat Halsey zal vertolken, heet Rachel Colloway. Zij is de reden dat hoofdpersonage Jill Newman op pad gaat om informatie te verzamelen over de dood van haar beste vriendin, drie jaar voor de gebeurtenissen in The Player’s Table.

Jill Newman wordt gespeeld door Sydney Sweeney (Euphoria, The Handmaid’s Tale), die ook als uitvoerend producent aan de reeks zal werken. Het was zelfs zij die Halsey gecontacteerd had om te vragen of ze mee wilde werken aan The Player’s Table.

Halsey en Sweeney werkten eerder al samen aan de videoclip van Halseys nummer Graveyard uit 2017.

The Player’s Table

De serie is gebaseerd op They Wish They Were Us, een boek van Jessica Goodman dat eerder dit jaar verscheen. Naast erin acteren, zal Halsey de gloednieuwe serie ook produceren. Wanneer en waar The Player’s Table te zien zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update