Harry Styles lost woensdag videoclip voor ‘Late Night Talking’

Harry Styles heeft een nieuwe videoclip aangekondigd. Nu woensdag, op 13 juli 2022, zal de Britse zanger een video uitbrengen voor het nummer Late Night Talking. De clip werd aangekondigd met een kort fragment waarbij we Harry zien in een bed.

Het kan niet op voor de fans van Harry Styles. De zanger stopte vorige week nog in het Sportpaleis in Antwerpen en nu kondigt hij de release van een nieuwe videoclip aan. Woensdag krijgt zijn nummer Late Night Talking als tweede single van het album ‘Harry’s House’ een videoclip.

Late Night Talking

Harry Styles komt morgen (op woensdag 13 juli) met nieuw materiaal. Het gaat om een videoclip voor het nummer Late Night Talking. Harry bracht Late Night Talking voor het eerst op het podium van het Amerikaanse festival Coachella, waarna het te vinden was het op album ‘Harry’s House’ dat vorige maand uitkwam.

Voorlopig heeft enkel As It Was een officiële videoclip. Daarna kreeg ook Daylight een videoclip. Het ging daarbij wel om een onofficiële videoclip die Harry Styles, met de hulp van James Corden, filmde in het appartement van een fan. En nu komt er een tweede officiële clip, die van Late Night Talking. Op Twitter deelde Harry Styles al een stukje uit de clip. Daarop zijn eerst voeten te zien in een bed en later de zanger zelf. Het zal dus een toepasselijke clip worden voor het nummer dat gaat over gesprekken die je laat op de avond hebt met je geliefde. De videoclip zal verschijnen op woensdag 13 juli om 19 uur Belgische tijd.

Meer
Lees meer...